6 augusti 2014

BraDagHoppasJag



Onsdag idag och det kommer bli en bra dag, det vet jag redan.  Främsta anledningen till det är att Erika är på väg hem från Åland för gott.
Emilie, Carlos och jag åker strax till Kapellskär för att hämta henne. Hon har mycket packning och det är varmt idag med, jobbigt att kånka allt på bussen till stan och sen vidare ut till oss på pöbelexpressen.
Blir en trevlig utflykt och Carlos älskar att åka bil, som tur är.

Gringubben lämnar vi hemma, han var redigt sur och tvär hela dagen igår och det är så trist. Lika bra att hålla sig undan. Jobbångesten kryper väl närmare inpå honom, tror det är därför han är så sur.

En som däremot blev glad som en trimmad lax var mormor när vi hälsade på henne igår. Vi kom oannonserat, det är roligast. Carlos höll igång och mormor tycker att han är så söt!


 Carlos ville mest hänga på den svala balkongen och lukta på blommorna.


 När vi kom hem så fick vi oväntat trevligt besök av Catta och Basse. Bästisarna lekte på gräsmattan tills Carlos inte orkade längre. Inte lätt när man är utrustad andningsvägar av den lite sämre modellen. Hett var det också, något så fruktansvärt just igår. Det var jobbigt för oss alla.


 Men handdukstricket fungerar bra på CG.


När Bålstaborna åkte hem så fyllde vi plasken och Carlos hoppade i direkt och la sig tillrätta.
Sen mådde han bättre efter det svalkande doppet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar