15 augusti 2014

SenUpdateFreitag



Ska försöka mig på att blogga lite då, har inget speciellt att orda om faktiskt. Handlingen med mamma gick okej, mycket mutter och "alla-andra-är-så-duktiga-och-har-barn-som-tar-hand-om-dem-gnäll" och sen den här favoriten som man hör varenda gång "vore-mycket-bättre-om-man-hade-vett-att-dö" och "du-blir-nog-gammal-en-gång-du-också-får-jag-hoppas" m.m. m.m.
Vi var i alla fall på en liten shoppingrunda som jag hoppas hon blev lite gladare av. Lidl, Karlsson och Willys. Hon handlade friskt!
Sen snabbkaffe och havreflarn hemma hos henne. Åkte sen hem och andades och drack nytt kaffe, godare. Har en aningens svårt för snabbkaffe.

Eftersom mamma ville till Lidl i Kungsängen som är enligt säkra källor (grannbesserwisserkärringen) bättre än Bålsta-Lidl så fick jag senare åka själv till Bålsta för att bärga bomben på Ica.
Blev ledsen när räkbombshyllan gapade tom! Fick bli plan B, varsin räklandgång. Dom såg mumsiga ut.
Köpte även lite snacks, servetter, alkoholfritt till Emilie, två regnponchos, vindruvor, honungsmelon och två påsar nappar.
Så nu ska vi nog reda oss i morgon på Diggiloo. Jessica är vinansvarig i år ifall det var någon som la märke till att jag missat att räkna upp just vinet. Det har hon full koll på och biljetterna och bekväma stolar och plastad picknickfilt.
Fast napparna är redan slut, drabbades av ett oväntat och väldigt plötsligt akut blodsockerfall
(läs: godissug) och var bara tvungen att öppna och provsmaka. Vips så tog det slut #ärjuändåsåliteidessapåsar

Vidare så har jag bytt glödlampa på en fönsterlampa, svurit för den inte funkade i alla fall, bytt till ytterligare en för att sedan komma på att sladdjäveln inte var i väggen. Gör om-gör rätt, pucko!

Har även fått en elstöt av min nyinköpta getingsmällare som jag fyndade på Karlssons för 30 spänn. Gjorde satans ont i tummen och pekfingret och jag fattar fortfarande inte varför jag trilskades med att  prova om den funkade?! Var väl antagligen ingen geting i närheten....så tummen fick duga. Luktade bränt kött länge....


Rudolf kom hem vid 19.00 fast han slutar 16.00, han var på gott humör trots massor med övertidstimmar redan första veckan.
Vi gjorde pizza som blev supergod. Sen halade han fram en present ur bakfickan.....naaaaaaaw, lilla gubben vad rart. En gratis-reklam-pryl från Wenngarn. Ett memoryspel med fina bilder.  Man får vara glad för det lilla och JAG VET att det är tanken som räknas. Vi har inte spelat än för nu sover han i soffan framför en gammal Bondfil på televisionsapparaten.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar