11 augusti 2014

VeckansHändelser



Äntligen måndag, min favoritdag! Vaknade av att Rudolf begav sig till jobbet runt 6-snåret. Jag somnade om tillsammans med Gustav som ville ligga sked. Lille mysekissen.

Haft en lång, slö och slapp förmiddag. Lyckades tvätta en maskin, bäddade sängen vid 14.00. fikade otagliga muggar kaffe, tjittjattat i telefonen, glott på tv och handlat. Veckohandlat! Äntligen! Rutiner!
Veckans middagar ser ut så här:
  • Korv stroganoff och ris
  • Paolos tonfiskpasta med kapris, persilja och lök (har inte ätit pasta på hela sommaren!!)
  • Stekt torskrygg med dillstuvad potatis och riven pepparrot
  • Hemmagjorda hamburgare
  • Caesarsallad (lunch i morgon då vi får finfrämmat)
  • Ryggbiff med ugnsrostad potatis och grönsaker
  • Makaroner och korv
  • Matjesillröra med färskpotatis
Tror Rudolf kommer muttra mest om punkt 1 och 2, ris och pasta...otäcka saker. Punkt 7 däremot är inte pasta utan det är makaroner tydligen, och det gillar han.

För övrigt har jag lite att stå i denna vecka.  I morgon kommer Frida och lilla Iris och hälsar på, det ska bli så himla roligt!

På kvällen blir det comeback för mig på världens bästa jobb. Ska försöka vända på dygnet i natt och vara uppe länge så jag orkar första natten. Just första natten brukar vara asjobbig när man varit ledig ett tag.
Sova onsdag, torsdag och på fredag är det gamla vanliga, nämligen fredagschill med morsan.
På lördag händer det som vi väntat ett helt år på...DIGGILOO på Ulriksdals Slott.  Allt är planerat i minsta detalj från avfärdstid, vem kör oss dit,  vad vi ska dricka och hur mycket (har alltid med oss för lite av någon konstig anledning), vad vi ska äta, vad vi ska sitta på, kommer Emilie stå ut med oss när vi blir "jobbiga" p.g.a vårt manliga sällskap Anders, Ove, Göran.
En liten detalj är fortfarande inte löst..hur kommer vi hem?  Får fråga snällt om Rudolf vill hämta tre trallande jäntor varav två med dubbelseende och trutar som går i ett.

Kul kommer vi ha i alla fall. Vi är vana Diggilooare, sett varenda show sen starten 2002 tror jag.
Längtar som sjutton till lördag och snälla vädergudar....SOL vill vi ha!
Vinet blir så blaskigt när det regnar...






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar