13 oktober 2014

BraDag



Idag sov jag bara en stund på förmiddagen, hade viktigare och framförallt roligare grejer att ägna mig åt.
För det första så frågade jag snällt om jag fick följa med Emilie och Stella till Bålsta där ett pass skulle fixas till barnet i fråga.
 Var lite nyfiken hur det skulle gå till rent praktiskt med fotografering och så, men det var inga konstigheter. Hon blev fotograferad liggande på ett bord i ett bakomvarande rum med en digitalkamera och bilden scannas således in i passet.
Längd skulle fyllas i på passansökan och Emilie skrev 54 cm....hihi vad gulligt! Fem år gäller passet och då är hon förhoppningsvis lite längre än 54 centimetrar.
Stellas flygpremiär är om tre veckor då hela familjen plus farmor Antonella flyger till Italien för att visa upp underbarnet för gammelmormor och den övriga släkten.
Erika var snäll och var hemma med Carlos, men han hade varit lite halvrabiat och skällt och busat hela tiden vi var borta.

Vi var även förbi en arbetskollega till mig när vi ändå var i Bålsta för att titta och eventuellt köpa ett äkta fint fårskinn som Emilie tänkte ha i vagnen när inte åkpåsen används. Ett vitt superfint skinn inhandlades för bara 700:-. Superbra! Hon hade flera att välja på gråa, svarta, vita i olika storlekar och prisklasser. Och dom små lammen hade betat med sina mammor i en hage i Skokloster och haft ett sånt bra liv, garanterades det också. Det vita kommer bli jättefint i den svarta Bugabon.

Hemma igen så sadlade vi om till promenadvänliga skor och kläder. Vi tog bilen ner till Lejondal där vi till Carlos stora glädje gick spåret i skogen.
Oj, vad han gillar det, han sprang, skuttade och ser så himla glad ut. Inte en endaste gång tramsade han med bensprattel eller liknande.
Emilie letade svamp och hittade några vad vi tror var kantareller som hon la i en hundbajspåse. En oanvänd sådan ska jag kanske tillägga. Blir nog varsin kantarellmacka i kväll hemma på Safirstigen.

I kväll sitter jag bänkad framför tv´n igen. Andra delen i Zlatandokumentären visas klockan 20.00, den vill jag inte missa.

 Dagens selfie, med killen jag gillar så det gör ont!
 
 Men kommer ni då?
 Åkpåsepremiär, Stella sov som en stock bland zebrorna.

 
Lyckligare hund får man leta efter!




 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar