31 oktober 2014

HallåVin





Fyra kalla minusgrader i morse när jag stack ut näsan från jobbet. Kul! Det är nu det börjar, en fem månaders evig kyla. Jag kommer frysa och ha ständigt kalldrag i nacken eftersom jag ännu inte efter dryga femtio år har lärt mig hur får till halsduken/sjalen där bak i nacken.  Det blir en glipa och jag fryser. Ni stackare som umgås med mig vinterhalvåret vet precis vad jag svamlar om. Kan ingen uppfinna en halsduk som fungerar?

Umgåtts med mor min idag, fredagshandling och fika med kallprat. Anledningen till att vi handlade senare, klockan 14.00 är enkel, jag sov ju för bövelen och orkade knappast gå upp i ottan för att handla. Hade fullt sjå att få igång kroppen när alarmet ringde klockan13.00.
Ingen bra dag alls tydligen eftersom det var mer folk än vad det brukar var på Willys = jobbigt för lilla mor.

Landat i soffan nu. Vi gjorde det enkelt för oss till middag. Jag köpte Santa Marias Tortillapizza och lassade på massa godsaker såsom tonfisk, champinjoner, paprika, lök och ost. Blev supergott!
Rudolf drack gammalt övervintrat rödtjut medans jag föredrog kranvatten.
I morgon tror jag att jag ska åka till Stella. Emilie har bett mig om hjälp om en sak och klart jag rycker ut. Tar ju som ni vet alla chanser att få träffa dom små godbitar som betyder så mycket för mig.
Sorry för meningslöst inlägg.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar