12 oktober 2014

IgårIdag

I går eftermiddag började jag på det här inlägget:

Maj gadd,  sov till 15.48! Förbaskat skönt och behövligt. Nattens jobb på röjavdelningen som senaste tiden inte gjort skäl för namnet var faktiskt lite väl oroligt hos vissa små själar.

Har precis slevat i mig lite sen lunch i form av fil och kårnflejks, min favoritlunch. Rackarns gott, lagom och enkelt.
Har även hunnit med att fixa middagen, blir paj idag. En paj innehållandes jättesvampen portabello, salladslök, vitlök, paprika och rökt skinkenpinken.

Och nu är det plötsligt söndagmorgon och jag har kommit hem från jobbet. Blev ingen fortsättning på gårdagens inlägg eftersom jag valde bort datan mot en liten femveckors bebisflicka som kom på oväntat besök.
Hon hade tagit bussen alldelses själv från Kungsängen....skoja! Hela familjen kom på besök och jag bjussade generöst på pajen som visade sig vara riktigt god. En frasig grönsallad till ingick i priset.
Sen blev det bebismys i schäslongen ända tills det var dags att ge sig av till jobbet....nej, jag vill inte! Ville hellre sitta där snuffandes med Stella sovande på min arm, det är det bästa som finns, fantastiska barn!

Det här blev ett hafsigt och slafsigt inlägg, är för trött för att tänka just nu.  Ser inte vad jag varken tänker eller skriver..

 Portabellosvampenpajen som gjorde storslagen succé
 Stella-Maräng sover tryggt bland mormors barm och bilringar.
Mjukt, trångt och dallrigt!
Har jag sagt att hon är underbar?

GUNATT!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar