23 oktober 2014

LetarForfarandeEfterMinaHakor



Kors i krösamoset! Har väl aldrig blivit så överraskad som på kvällens möte. Chefen slängde fram två nya schemaförslag eftersom många var skitsura och halvgriniga på det förra förslaget. Vi satte oss planvis så som vi ska jobba från den 2 februari och kom på två röda fram till att det var ett kanonschema, faktiskt båda förslagen var toppen.
Även den andra gruppen var tydligen överens och nöjda....helt fantastiskt! Endast ett fåtal interna byten behövdes och sen förstås en tumme upp från den nionde medlemmen i nattgruppen som ej var närvarande.  Men hon tyckte som vi andra som tur var fick jag höra för en stund sedan.
Och guldstjärna till den person som snickrat ihop detta schema. Tror jag vet vem som är mamman till dessa. Bra jobbat!
Så nu släpper vi det och blickar framåt till den 2 februari då vi kör igång på nya schemat.

Rudolf har jobbat i garaget två kvällar i rad nu. Han håller på med ett litet projekt till Restaurang Anstalten, kommer bli superbra. Visar sedan när det är klart.

Det bästa med att han håller sig i garaget är att jag får kommandot över fjärrkontrollen. I går kunde jag för första gången denna säsong titta på Bonde söker fru, ett program som Rudolf hatar och han kategoriserar det som förnederings-tv trots alla är med av fri vilja och knappast under pistolhot. I samma kategori hör också Fångarna på fortet, Ensam mamma söker och andra jönsprogram.
Tittade bara en kort stund på bönderna eftersom jag fick ett mess från Emilie "Babyshower hos Kardashians"! Herregud, jag var ju bara tvungen att zappa till kanal 11.
Hur kunde jag missa rosa sockervadd när jag fixade Emilies babyshower....fast jag tyckte jag lyckades bra ändå i det lilla formatet och vi heter inte Kardashians som tur är.

Bild lånad av http://www.emiliepettersson.blogspot.se/

 Stella-Maräng hade invägning på BVC idag. And here is the results: 4660 gram och 55,5 lagom långa centimetrar över havet. Hon växer och frodas den lilla gullungen och mormor är stolt.

Fredag i morgon, kommer bli kul det vet jag redan. Ska handla med mamma redan klockan 10.00, denna vansinnigt tidiga tid beror på att jag har annat för mig efter lunch.
Ska åka till Bromma och hämta Jasmine som kommer och hälsar på över helgen. Hon landar 12.45 tror jag det var.  Emilie ska med Stella på ett rutinläkarbesök som krockar med hämtningen av gästen. Jag rycker gärna ut! Gillar flygplatser och sen gillar jag Mino också.
Tror det lutar åt lite fredagsmys senare på kvällen, men man kan aldrig vara säker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar