30 oktober 2014

DammAllergiFarligKorv



Blev brakmiddag de luxe härhemma i dag.  Stekt falukorv, makaroner och broccoli. Det var gott! Varför krångla till det, det är enkelt, går snabbt, smakar bra och man blir mätt. Huvudsyftet med att äta, att man blir mätt i magen.
Sen föredrar jag förstås lite enklare rätter dessa sovdagar.

Idag har jag haft mammatajm...på en torsdag. Bara så där? Grejen var den att hon hade ett ärende till banken i Kungsängen och sen ville hon handla lite på sin favoritbutik Lidl.
Gick bra allting, humöret var på topp och hon hade spring i benen. Släppte av henne hemma efter någon timme och i morgon är det dags igen för den ordinarie mammahandlingsdagen. T.G.I.F!

Fast först blir det jobb för mig, tredje jobbnatten i rad. Känner mig lite lätt sliten i kroppen. Ser ut som fan gör jag också då mitt högeröga har svullnat upp och är illandes rött. Tror inte på någon ögoninflammation eftersom jag inte är röd i själva ögat utan mera något allergiskt. Ingenting hjälper heller, jag har provat att skölja med koksalt, droppat allergidroppar, ätit allergitabletter.  Betapred är det enda som hjälper men det få jag ju inte äta för farbror doktorn på vårdcentralen när jag ville förnya mitt recept. Tack då!

Kanske blir bättre nu när jag gått ett varv med dammsugaren, hittade en ganska stor lurvig, grå pudelfamilj under sängen...kanske var dom som bråkade med min allergi.


Till sist en liten söt bild på Stella-Maräng som efter ett långt förtroligt snack med zebran somnade sött i sin Stokkestol. Älskade sötnos!

Nu ska jag vila mig i form tills det är dags att åka till jobbet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar