27 oktober 2014

MelloOchTomtar



Turbosov idag en stund på förmiddagen, hade inte tid med någon längre vila. Var annat på tapeten, mycket viktigare än sömn. Hämtade upp Stella och Emilie vid 12.30 och sen åkte vi till Vällingby för att hämta biljetterna...inte vilka biljetter som helst utan Melodifestivalbiljetterna...whoopwhoop!
Dom släpptes i fredag och jag tackar min lyckliga stjärna att jag slipper sitta uppkopplad på Ticnet för att boka. Visst finns det biljetter,  när finalen nu är på Friends men chansen för att knipa främre parkettplatserna är minimala.


Och även fast de nu skulle vara så så gillar jag att jag slipper boka. Mycket bekvämare att jag får ett litet rart mail med bokningsnumret av M på Blixten och sen är det bara att hämta...och betala förstås.
Tack snälla du!

Blev lite glutt i affärer också och kan ni tänka, jag köpte inte ett dugg fast det kliade något oerhört i fingrarna på babyavdelningen på Lindex. Shit! Vad mycket fina kläder...men jag sparar mig. Stella har massor med kläder och snart åker jag till Gekås och där finns det massor också....typ gratis nästan.

Fast den här stod både jag och Emilie och klämde på, så gullig! En tomteklänning i röd sammet...den kommer sitta som en smäck på Stella-Maräng i jul bland julgranar med kulörta kulor.




2 kommentarer:

  1. De hade jättesöta julklänningar på Gekås också! :) Köpte en tomtedräkt till William, när jag visade den för honom i morse blev han överlycklig och utbrast -"Den ska jag ha på Halloween!"
    Haha, jag vet inte vad han fått det ifrån, visste inte ens att han kunde ordet Halloween :)

    SvaraRadera