24 oktober 2014

FredagsMys


 Arg som ett bi åkte jag sedan efter besöket hos min mor till Bromma för att hämta Jasmine. Blev genast på ett så mycket bättre humör när jag fick krama om henne.

Vi åkte hem till Safirstigen där det visade sig att Emilie och Stella inte var hemma från läkarbesöket ännu. Men Lill-Fisen blev desto lyckligare...VA? Kommer mormor och Mino? Till mig? Sen sprang han omkring i tio minuter med min handske i munnen..gullplutt!

Emilie kom strax därefter och finfina presenter utdelades av den tillresta gästen. Kolla bodyn!  Stella betyder stjärna lika mycket som Ewa betyder liv. Generösa Mino hade även köpt ett zebraset som var så gulligt och lite rosa strumpor.



 Två finingar på en och samma lite suddiga bild.  Lämnade sedemera ungdomarna och åkte hemåt  men först gick jag en sväng med Carlos.

Åkte hem och fixade tacos tillsammans med Erika. Gott som attan, vi testade den nyaste grejen på tacohimlen...Jesuskrubban! Funkade bra om man inte proppade den för full.


Nu ska jag gotta ner mig i soffan, glo på tv, dricka kaffe och skita i allt annat. Är fortfarande så besviken på mammas inställning och det gör mig rädd!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar