29 oktober 2014

CattaBasseBajsOchBullar



Har så mycket annat kul för mig så jag hinner inte alls med bloggen. Tänkte försöka komma i fatt en smula nu medans rotfrukterna står i ugnen.
I går så hälsade jag, Basse och Catta på hos Stella. Carlos blev överlycklig eftersom hans kompis också var med. Trodde först att det skulle bli cirkus med två yviga hundar men båda två var så duktiga och la sig faktiskt ner korta stunder (läs 10 sekunder) och vilade.

Emilie bjussade på bullar stora som dasslock, väldigt goda och mättande. Bra bakat Willys! Bidde inget mer till lunch den dagen.
Lite bilder as usual, dom på vovvarna är lånade från Emilies blogg.

 Snäll tant det här tycker Stella, tar och bajsar lite.....lite?? Och jäklars vad hon bajsade! 
Tog i ända från tårna, böjde upp benen, skrynklade hela ansiktet som övergick till en lätt röd ton, stönade som en hel karl och fyrade av! När hon var klar så fick jag den stora äran att byta på henne
 eftersom jag var den enda som lämnade in en intresseanmälan om just blöjbyte den dagen.

 Efteråt var hon mer än nöjd, åt sin ersättning och snackade glatt med oss från Stokkestolen



Stella fick återigen finfint paket med en jättesöt röd klänning och ett par vita kalasbyxor...kalasbyxor? Det hette det på min tid..minns när mamma skulle dra upp dom, får dom på plast på mig. Hon stoppade tummen i munnen för att få lite fukt på den och pekfingret och sen liksom NÖP upp dom, nerifrån och upp på mina ben.  Minns ni det? Tror era mammor gjorde likadant. Hade man tur så klarade sig skinnet men oftast så gjorde det jäkligt ont.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar