16 oktober 2014

Hej



Idag har jag fått en polis att skratta...högt också!  Blev stoppad när dom hade körkort och nykterhetskontroll i morse när jag var ute och luftade bilen en sväng. Jag har bara blåst i en sån där mackapär två gånger tidigare och jag minns att det var ganska trögt. Så jag tog i utav bara helvete, blev säkert helröd i fejset och kinderna var stora som jag stoppat apelsiner i dom......tills det pep.
"Du behövde inte ta i så hårt" skrattade den kvinnliga polisen. Kanske du skulle upplyst innan jag blåste. Men som sagt kul att göra någon glad i alla fall. Var andfådd en kvart efteråt...skyller på astman.

Haft Carlos på besök ett par timmar medans hans mamma skulle träffa kompisar med andra bebisar vars namn börjar på S. Sigge, Svante och så Stella förstås.
Vi gick en promenad som inte var någon hit direkt. Från 0-300 på en timme, ingen guldmedalj för den tiden, tror inte ett brons heller för den delen.
Sen duggade det lite också, så det gjorde inte saken bättre.  Vi sov en stund efter det ansträngande motionspasset, det var skönt.

Nu har frallan åkt hem och det blev tyst och stilla igen.


Stilstudie på trött fransos i husses och mattes nya säng från Sova-butiken.
Carlos är först på plast vid sänggåendet och sist ur på morgonen, trött kille!
Häromdagen när Jogge skulle ta ut Carlos på en snabbpink innan han åkte till jobbet så var Carlos snabbare än husse och stack snabbt tillbaka ner för trappen och upp i sängen igen innan husse hann få på selet...hahahahaha! Inte ville han gå ut inte, det var alldeles för tidigt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar