23 oktober 2014

ShoppingPlastByttorMåsteMöte



Det blev en sväng med Emilie och Stella till Outlet. Äntligen så köpte jag nya plastbyttor, har så himla många ofungerande med olika lock så man skulle behöva högskolepoäng för att få till en som fungerar och passar till den överblivna middagen.
Nu har jag rensat i lådan och slängt alla gamla och in med dom nya. Har en del Tupperware också, flertalet med glappa lock. Visst är det väl så att det är livstid garanti på just Tupperware, gäller bara att hitta någon som säljer så jag kan få mina utbytta.

Måste ta och rensa i frysen också, därinne finns det säkert massor med byttor som har legat alldeles för länge. Men det får bli en annan dag i Köping.

Var in på Lindex en sväng också. Stellas mössor är alldeles för stora och hon ska inte behöva se ut som en jöns i för stora kläder! Så en ny mössa i mindre storlek inhandlades...skulle lätt kunna gått bananas därinne...herregud vad mycket fint dom hade!
Köpte med oss sushi hem, hade lite brått hem till Carlos som varit själv en bra stund. Men som vanligt gick det bra och han var inte ens pinknödig när vi kom hem.

Nu ska jag rodda käk, fläskfilegryta med dragon och senap. Ugnsrostade grönsaker till det, blir nog en god middag idag med.
Senare i väg till jobbet för nattmöte, vilket jag inte har lust med för fem öre. Vet precis hur det kommer bli.....tjafs om nya schemat.  Jag min egoist är nöjd med mitt, är sällan missnöjd (ja, förutom en gång, men det gick lätt att fixa med ett byte) orkar inte lägga ner en massa negativ energi på scheman. Jag tillhör väl den gamla generationen som tackar och bockar till allt, enligt andra. Är det något fel att vara nöjd?
Egosist? Mmmm, kanske. Men är inte alla det mer eller mindre när det gäller det här?  Och att få till ett schema där nio stycken med olika tjänstgöringsgrader och önskemål är nöjda?  Dream on!
Åker väl dit en sväng men kommer åka hem direkt om det inte leder till något...


Stella sov sig igenom hela shoppingturen i sin för stora mössa....underbara unge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar