6 oktober 2014

FyraUnderbaraVeckor



I dag har jag firat Stella med paket, pussar och promenad.  Så himla gullig nu, hon fäster blicken, ler  med hela ansiktet som om hon försöker säga något till mig.  Tror hon kommer säga att hon gillar mormor. Gulliga unge!
När man fyller en månad får man paket, två stycken bra-att-ha-saker kom jag dragandes med. Carlos fick förstås också paket, man får aldrig glömma syskonen!
Han fick ett nytt favoritben med kycklingöverkast, han hade göra ett tag. Lagom till vi alla fyra skulle gå på en längre promenad i det inte allt för kalla vädret. Stella sov skönt hela tiden och Carlos passade på att göra tvåan hela två gånger, duktig kille.

Nu har jag förberett middagen, det puttrar en italiensk kycklinggryta på spisen. Luktar ljuvligt! Till den tänkte jag servera bulgur.....men vet att det är en chansning som kan mottatgas med suckar, stönar och "vad är det här??" jag talar om maken såklart. Tror bulgur är alldeles för modernt, otäckt och annorlunda för den potatispojken som helst vill äta potatis minst åtta dagar i veckan.
Nytänkande Rudolf! Nytänk!

Ska snart sticka i väg till Arlanda och hämta min storebror som varit på rullande bil i USA i 19 dagar.
Har ingen aning om han kom dit eftersom det inte gick några plan den morgonen han skulle åka p.g.a dimman.
Vet inte ens om han är med detta plan, har faktiskt ingen aning. DÅREN RESER JU UTAN MOBILTELEFON! Försenat är förstås planet också, en timme än så länge.

Jobb i natt och jag trycker på "GILLA"-knappen, ursäkta om jag tjatar men jag är faktiskt så pass sjuk i huvudet att jag gillar mitt jobb.

Lite bilder från dagens Stellabesök, och jag har fått tillåtelse av modern i fråga.

 Provar babysittern med spännande resultat

 Girlpower!
 
Första presenten var en gullig liten Pinguspeldosa som ska 
sitta ovanför skötbordet. Skruva i en krok nu Jogge!

 Sen vill inte mormor att Stella ska frysa i vinter.
 En zebrarandig åkpåse från Elodie Details hoppas jag kommer till användning.
Passar superfint i Bugaboon,






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar