28 februari 2015

BraFredag



Hej mitt i natten!
Idag har jag hållit igång hela dagen. Började med fredagshandling som övergick till fika och barnpassning.
Emilie lämnade Stella hos mig och gammelmormor medans hon handlade på Willys. Stella var som alltid på sitt bästa humör. Skrattade, bubblade, formar den lilla munnen till små obegripliga gulliga ljud. Hon är så himla lätt att ha att göra med. Skulle hon mot förmågan börja pipa så är det bar att dra i gång "En elefant balanserade" då skrattar hon garanterat igen.
Eller låtsasbita henne i armhålan, det gillar hon och hon kiknar av skratt.

Efter besöket hos mormor så åkte Emilie, Stella och jag vidare till Bålsta. Jag gick bananas i Hemtexbutiken som hade 25 % för klubbmedlemmar. Köpte fyra nya soffkuddar och två lampskärmar till fönsterlamporna i vardagsrumsfönstret.
Fast jag tror att jag måste byta två av kuddarna, såg inget bra ut tyckte jag när jag kom hem.

Middagen intogs i Kungsängen hos lilla familjen eftersom Rudolf var kvar på jobbet på Afterwork OCH vinprovning OCH trerätters middag, jo jag tackar!
Emilie hade gjort en fantastiskt god szechuankyckling och jag åt enkelt två portioner. Var så gott.
Sen åkte Jogge och jobbade och jag stannade kvar för pussar, lek, sång, mys, godisätande och Let´s Dancepremiär.
Måste säga att jag blev imponerad av Stenmark, kan han allt den där karln? Annars så är David Hellenius bäst, skrattade så jag grät när han imiterade Filippa Bark, helt underbart!

Nu har jag precis kommit hem från Wenngarn där jag snäll som jag är hämtade Rudolf.  Dom hade som alltid haft en trevlig kväll och det blev lite spökprat innan vi åkte hemåt. 
Nu sover han redan, Gustav också och jag är vrålpigg som alltid den här tiden. Funderar på lite te kanske..








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar