2 februari 2015

FikatFikatFikat



Kickade igång den här nya, spännande veckan med att ligga sömnlös ett par timmar. Tittade på klockan vid 03.00 för att sedan vakna vid 9.00. Räcker gott!
Idag har jag fikat, fikat och fikat, så himla trevligt. Och bara med dom jag tycker om såklart. Finns ingen anledning att fika med dom man inte tycker om eller?

Först ut var Mia som var på genomresa. Två stora muggar kaffe och en något spartansk frukost (det är måndag = tomt i kylen) bestående av rostat bröd med Bregott och herrgårdsost. Trevligt med frukostsällskap i kombination med skitsnack...ja, ni läste rätt S.K.I.T.S.N.A.C.K. Skönt att prata av sig med någon vettig människa.

När Mia hade åkt fick jag mess av nästa vän, Catta. Hon hade lite tråkigt och var insnöad liksom jag.
Catta hade köpt med sig goda mackor med gott pålägg OCH varsin semla....semlorna orkade vi inte så dom kan hennes något benige sambo få till kvällsfikat tyckte jag.
Ytterligare två stora muggar kaffe och om möjligt ÄNNU mera skitprat. Lilla Basse var förstås också med och nosade runt bland Carlos grejer. Han undrade nog var kompisen var någonstans. Fina Basse!

Femte koppen kaffe drack jag senare under eftermiddagen hos Emilie. En tur till barnbarnen för att tanka kärlek, värme, ork och energi. Kan behövas nu inför kommande hästvecka på jobbet.
Stella skrattade på som vanlig och Carlos och jag myste och åt godis i smyg...


Veckohandlade på Willys för 665:-, man får mycket för pengarna.
Veckans meny ser ut så här i Pettssonska Palatset:

  • Ugnsbakad torskrygg med dillstuvad potatis
  • Skaldjursrisotto
  • Potatis och purjolökssoppa, gott nybakat bröd (Erika är dagens kock)
  •  Mozzarellatoppad köttfärsgratäng
  • Sichuankyckling med ris
Märk väl..inte en enda korvmiddag! Vad säger Rudolf om det tro?

Japp, det var väl allt från er lilla favoritbloggare. Nu ska jag gulla med torsken.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar