18 februari 2015

VälbehövligaViloDagar



Har väl aldrig kommit så påpassligt med två dagars ledighet. Dom senaste nätter har vi fått slitit hårt för brödfödan, hjälp vad vi har kämpat. Fast såklart jobbigt att känna sig maktlös eller veta hur man ska kunna göra det bästa av situationen. Som tur var så hjälptes vi åt, jag är glad att jag hade en sådan stabil och proffsig kollega dessa nätter. Eller förresten, proffsiga kollegor är väl det enda jag har.

Var inte riktigt lika slut när jag åkte hem i morse som morgonen innan, såg varken beigefärgade älgar eller annat konstigt. Skönt med sällskap i bilen när Kerstin liftade med mig hem.




Det här väntade på oss i kylskåpet när vi kom.
Trevligt med härliga arbetskompisar och jag är glad att få vara en del i denna grymma personalstab. Semlorna smakade himmelskt tillsammans med en kopp halvdant kaffe vid 01.30-tiden.

Det var då vi satte ner våra fasta rumpor för första gången, då fattar ni vad vi skenade runt på avdelningarna och försökte hjälpa alla typ samtidigt.
Många orosmoln att försöka lugna och avleda.



Hade ju missat fettisdagen totalt i går. Skyller på utmattning och härdsmälta i skallen, sov bort hela dagen. Stannade därför till vid Bageri Mazarin på hemvägen i morse och köpte två stycken, stora of course.
Dom hade inga färdiga så tidigt men fixade dom medans jag väntade, snacka om service.
Ja, alltså jag behövde inte vänta på att själva semmelbullarna skulle bakas dom var givetvis redan klara. Annars hade väl Kerstin somnat i bilen och jag med för den delen.


Åkte till Kungsängen på eftermiddagen för att mysa med dom som gör mig lyckligast i livet, ni vet vilka. Börjar bli en tjatig historia för er att läsa kanske. Men det är frivilligt och inte under något pistolhot direkt.
Just nu består mina dagar och tankar just hos dessa två underbara små liv och jag är rädd att det kommer fortsätta så...länge!
Emilie bakade tekakor när jag kom, Stella hjälpte till och passade bakduken med största ansvar.



Blev gokaffe och väldigt goda tekakor när jag var klar med mitt lilla arbete, skriva kuvert.



Stella och Giraffen Sofie, en favorit att gnaga på när tänderna verkar vara på G i den lilla vackra munnen.

Idag var det Erikas dag att laga middag. Hon bjussade på en av sina paradrätter en supergod krämig potatis och purjolökssoppa. Den är så himla god! Soppa är underskattat, måste bli bättre på att äta det.


Nu fortsätter jag mitt slöande i favorithörnan i soffan. Kaffe på ingång, jag har det ganska bra.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar