6 februari 2015

SkitSnackOchBajsTema



 Fyrade av två bilder på snöeländet innan jag åkte till mor min.
 Kan väl kanske hålla med om till en smula att det är ganska fint med snö när solen lyser, 
men njaaaa.. nu är vi mer än nöjda och glada för den här vintern.

 

Har ni en frukt uppkallad efter er? Nej, det var väl det jag visste! EVA heter dessa mycket välsmakande äpplen som bara låg där och ropade på mig i fruktdisken på Willys när jag gick förbi.
Köpte ett gäng och kände mig stolt!


Mina raringar kom på besök och gjorde mormor glad som en lax.
Carlos är precis som vanligt nu, kanske något lite tröttare.

Annars så gick handlingen bra idag med mamma. För första gången i världshistorien så lyckades vi ta oss igenom den snurrande entrérondellen utan att fastna. 
Har sagt till henne hundra gånger att den stannar om man går för nära eller kör på den med kundvagnen. I dag hölls avståndet perfekt, övning ger färdighet.

På snabbkaffefikat efteråt så åt vi pepparkakor i hopp om att bli snälla. Vi gick igenom veckans dödsannonser i Bladet och det spekulerades högt i vad alla människor egentligen dött av. En hade tydligen blivit överkörd och resten hade nog bara haft vett om att dö innan dom blev för gamla.

Vidare diskuterade vi huruvida man får bajsa om nätterna när man bor på äldreboende. Mor min trodde...?! att vi ger dom något piller så stackarna bara kan bajsa på dagarna. Vore i och för sig fantastiskt om det fanns, haha! Uppfinn det någon!
Jag berättade att det är inget vi kan styra över och att stor tid av mitt nattjobb går ut på att tvätta rumpor fina från bajs. Men dom har ju blöjor? Förvisso, men självklart är vi så hyggliga att vi tar bort kletet innan det hamnar någon annanstans.  Och förhoppningsvis somnas det om igen.
Sorry, för bajssnacket men kan Malou ha bajstema i sitt förmiddagsprogram kan väl jag.

Sen kom förstås den stående punkten upp också, som alltid....invandringen. Jag orkade inte lyssna på gnället utan åkte hem istället.

I natt jobb, känns bra! Gillar mitt jobb trots att det skits något ofantligt ibland.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar