5 februari 2015

HanÄrHemma!

 
Stella hälsar sin gulliga storebror välkommen hem!

 Fyra nätter på Sheraton i hundanpassat rum med brakbuffé till frukost eller en natt på Albano i liten hundbur med kanyl i tassen och ett drippedroppande dropp? Vad skulle ni välja? 
Priset är detsamma, 9400:-.
Frågar vi Carlos så väljer han Sheraton såklart för att övernatta på ett djurhus var inte kul alls. Det tycker väl förstås alla sjuka djur.
Den stackars lilla kraken har inte sovit en blund i natt, han som annars sover som en stock hela nätterna tätt intill mamma eller pappa i den sköna sängen.
Han ville bara sitta i personalens knä och han blev så stressad att dom blev tvungna att ge honom en lugnande spruta, men han somnade inte för det.  Han fick Cortison också, för han fick det lite jobbigt med andningen eftersom han var så stressad. LILLA ÄLSKADE CARLOS! Usch, vilken natt du har haft.
Vid 13.30 fick Emilie hämta hem honom, oj vad vi blev glada. Glada att dom lyckligtvis inte hittade något som helst fel på fisen.....?  Han var frisk och alla blodprover var bra, ultraljudet var bra och han drack, åt, kissade och bajsade men var ledsen.

Veterinären satte den något suspekta diagnosen....håll i er nu...."Olycklig kär" på honom. Hon menar att att kanske hade fått upp någon god lukt på någon löptik och då kan könsmogna hanhundar bli väldigt förändrade i sitt beteende.
Okej, men dessa symtom hade han: 
  • Svårighet att sitta/ligga ner
  • Ville inte hoppa upp i soffan
  • Han stod helt stilla rätt upp och ner och rörde sig inte en centimeter, kunde stå så länge
  • Svullen och stenhård buk fast bajseriet fungerad
  • Halt på ett bakben
  • Flämtande andning och gnyende
  • Reagerade när den första veterinären som undersökte honom gick igen ryggen
  • Han varken åt eller drack senaste dygnet
 Jag tycker det verkar otroligt märkligt att dessa symtom skulle kunna bero på att kraken är olyckligt kär. Skulle han vara en simulant, min Carlos?


När han kom hem så somnade han och sov hela dagen och nyss fick jag ett mms från Emilie.
Blev så glad, nu har han kommit över den olyckliga kärleken, och lekte med sin röda favoritboll istället. Bollar är bättre än tjejer Carlos!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar