1 februari 2015

BjudenPåTacoFiesta



Älskar när jag får frågan "Vill ni äta tacos här hos oss ikväll?" Fick just den frågan alldeles nyss av Emilie. Åh, vad roligt. Bara att åka dit sätta sig vid bordet med dom man gillar mest och äta sig mätt.
Rudolf frågade för säkerhets skull om han skulle komma arbetsklädd, om dom hade någon baktanke. Kanske någon vägg som ska flyttas, någon hylla som ska upp eller kanske ett staket som ska snidas till? De gick bra att komma civilklädd.
Fast jag hamnar väl som vanligt på golvet, hos Carlos min lilla vapendragare som gillar att leka med mormor. Ömsesidigt såklart!

 Blev förvånad att Rudolf faktiskt också var med på noterna angående middagsinviten, han gillar inte tacos speciellt mycket. Tycker det är grisigt, kladdigt, konstigt och annorlunda.
Minns en gång för hundra år sedan när han proppade tortillabrödet en aningens för fullt och allt hamnade i knät när han satte munsaxen i den. Då sa han att "sånt här skit borde man sitta i badkaret att äta"
Då hade vi badkar, nu har vi inget..men Emilie  och Jogge har. Får se om han trasslar sig ner där i kväll, lovar er en bild i så fall.

Jobbat klart min helg nu! Ledig en ynka natt innan det är på´t igen. Nytt schema innebär för vissa som drog nitlotten som jag gjorde mer nätter att jobba.
Fem nätter nästa vecka vilket innebär att jag jobbat 10 nätter utav dom sista 15. Och fyra helger på raken. Lite väl mycket. Men i skrivande stund kom jag på att jag är ledig på lördag, just ja! Är första delfinalen i årets efterlängtade Melodifestival.
Emilie och jag brukar som tradition alltid ställa till med storstilad Schlagermiddag här hemma denna första deltävling. God mat, Schlagerbubbel och ljudet på tv´n på max.
Frågade en kollega om hon ville byta natt och det var inga problem. Hon är snäll hon!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar