25 februari 2015

FulltUpp



 Före                                                              Tramsselfie                                                Efter



                                                                                                                             
 Vaknat till liv efter två timmars sovande på kvällskvisten. Hela dagen har jag haft huvudvärk och på eftermiddagen blev det värre och migränen var ett trist faktum.
Som tur är så fungerar Zomig Nasal fantastiskt bra på mig så nu är jag tillbaka igen.

Har hunnit med en del trots skallavärken. Började dagen med ett besök hos min nya, tillfälliga
stand-in-frissa i Bålsta.
Gick bra, jag är nöjd. Även fast jag tyckte att hon nog stylade håret en aning för stramt för min smak.
Har numera en stel pensionärspage där varje hårstrå ligger som det ska. Jag som föredrar ha en rufsig, spretig, ovårdad frisyr.  Har fått för mig att man ser yngre ut då..haha. Men det är lätt fixat nästa gång jag tvättar håret. Då geggar jag min vana trogen i lite mousse och blåser det till en fräsig hullerombullerfrisyr.
Håret fick sig en rejäl chock när hon jobbade hårt med plattången något som hårstråna mina aldrig har haft kontakt med tidigare. Bara sett en på håll....
Skämt åsido, huvudsaken var att jag blev av med den gråa utväxten och klippt och det blev jag. Kommer gå tillbaka till henne så länge min ordinarie är sjukskriven.


Efter det blev det ett besök på Eikkalabutiken, oh maj gadd! 30 % på allt i butiken och jag hade lätt kunnat handla för mer än 55 kronor. My cup of tea affär.

Även mamma fick sig ett snabbesök, jag hämtade ut hennes nya mediciner när jag ändå skulle hämta mina egna. Tre olika ögondroppar och en ny salva till mig. Känns redan bättre med dom inflammationshämmande dropparna. Hoppas, hoppas!

Hem för att försöka få upp blodsockret lite och sen i väg till Ikea dit Emilie och Stella var på väg även dom.
Blev inte så långt besök, mitt huvud bråkade. Men lite ljus, tulpaner och en ny innerkudde fick följa med hem.


 Japp, det har ni min dag. Nu kommer jag fortsätta slöa i soffan. Tycker jag ni med borde göra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar