8 februari 2015

SoligSlappSkönSöndag



I natt har vi snarkat i kapp Rudolf, Gustav och jag. Sov för en gångs skull ganska bra och blev inte väckt förräns vid 5.30-tiden av en sällskapssjuk kissekatt. Somnade om och sov tills 9.00, välbehövligt.

Messade Emilie och frågade om hon trodde Carlos ville vara hos mormor medans Stella var på babysimspremiär. Det ville han! Så vi tog en liten lugn promenad (veterinärens order) i den sköna solen. Skulle behövt solglasögon, jobbigt med den vita snön och starka solen för en nattarbetare som ständigt tragglar fram i mörker.

Micke och Ingrid kom på oväntat men väldigt kul fikabesök, med sig hade dom en påse goda köpebullar. Stora som dasslock.
Fika, skitprat, skratt och kaffe som vanligt när dom kommer. Snart skippar dom vintern här hemma och flyger till Florida för tre härliga veckor i solen. Inre ett dugg avis, förstås.

Nu har lilla familjen Gomez-Pettersson åkt hemma, Stella var jättetrött efter babysimmet. Hon tyckte det var så kul, inte det minsta rädd. Hon älskar vatten.
Dom kommer tillbaka om ett par timmar då vi tänkte bjussa på lite mat. Rudolf ska grilla entrekått och jag ser att det vankas förrätt också. Det ligger några stelfrusna döa räkor i en skål i köket.
Gissar att det blir någon liten räkförrätt as usual.

Jag passar på att hoppa i säng och tanka sömn, I natt ska jag jobba igen så vila är välbehövligt.



 Långa benet före....


Stella, morfar och taxen i en livlig diskussion





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar