22 februari 2015

SöNdAg!



Godmorgon!
Solen skiner! Snön smälter! Det var ljust i morse när jag åkte hem! Våren är på G!
Behövs inte mer fjäsk för mig för att jag ska bli glad.

I natt hade jag den optimala natten, ni vet den då alla verkar vara tillfreds med sig själva, trygga, mätta, torra, trötta och lugna. 
Det var ett sånt lugn på avdelningen så man nästan blev orolig, lever alla? Tog ett extravarv för säkerhets skull vid tvåtiden för att scanna av eventuella dödsfall, alla andades som tur var.

Missade det mesta av melodifestivalen igår eftersom jag jobbade. Siktar in mig på reprisen i natt om arbetet tillåter.
Efter kvällsrapporten så satte jag mig i soffan tillsammans med några rara damer som hade rätt kanal på (annars hade jag i smyg bytt)
Härligt med ärliga-rakt-på-människor. En tyckte att Isa borde haft klänning på sig istället och en annan gillade inte spökena som hängde och dinglade bakom Jon när han jojkade.
Men båda var glada och vinkade glatt till tv´n när artisterna vinkade till publiken och headbangade i ett lugnt tempo under låtarna.

Filippa Bark! Assså, shit vad pinsam hon var i går! Inte en jäkel verkade tycka hon var rolig och stämningen bland artister och arenapubliken blev så krystad.
Har tidigare deltävlingen tyckt att hon i alla fall varit lite kul men i går var det skämskudden av den större modellen.
Varför ens försöka att vara rolig genom att spela efterbliven?  Pinsamt, tänk om SVT och gör det fort.

Gick rätt låtar vidare då?  Ja, det tycker jag, Jons låt kommer gå långt kanske till och med hela vägen.
Hade förstås hellre sett Andreas Johnsson live på finalen än Isa. Tycker hon studsade runt som klonad
Ace Wilder förra året.

Skrattade och blev lite rädd för mig själv under morgonrundan i morse. Stod utanför en dörr för en tillsyn hos en gumma då jag hör någon svagt ropa på hjälp. Lyssnade noga...tills jag kom på att det bara var min bubbliga hungriga mage som snackade.
Försökte även hissa ner en säng med fjärrkontrollen till TV´n. gick inget vidare det heller och jag hann muttra några väl valda ord som "skitgrejer" "måndagsexemplar" m.m.

En natt kvar sen väntar ledighet i form av en lååååååååång sådan. Nu ska jag kamma till mig, hoppa i hundkläderna och åka till Kungsängen för att hämta lillfisen.
Han ska vara här hos oss tills i kväll eftersom hans familj har annat för sig som inte är hundanpassat.
Han hade nog gillat babysimmet förstås, men jag tror inte det är tillåtet med småfrallor i badet.


Ståbräda? Behövs inte, varukorgen fungerar bra till trötta frallben.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar