19 februari 2015

RoligtSkaDetBli



Godmorgon Världen!
Känner mig för en gångs skull vaken, utvilad, pigg och glad. La mig tidigt i går, redan vid 00.30-tiden och somnade! Brukar sällan ske bara så där, men jag var nog riktigt trött ändå..
Endast en gång har Gustav väckt mig och jag somnade om på direkten efter att släppt ut honom.
Gick upp vid 8.00 och vinkade hejdå till Erika medans jag satte tänderna i frukosten.

Började dagen med lite spontan internetshopping. Hade fått en mail från Ica Foto att det var 50 % på allt. Så en canvasförstoring på ett visst näpet litet motiv kommer snart pryda en vägg här i hemmet.
Det gäller att passa på. Älskar rabatter och jag har alltid velat ha en eller flera canvastavlor på väggen. Har bara väntat på att rätt motiv skulle dyka upp och det har det gjort nu eller ja det var ju redan i september faktiskt. 

Har lite uppdrag idag alla lika roliga. En tur till Bålsta och handla Gustavs kattmat hos veterinären.
En sväng in på Ica för lite matnyttigt.
Hinner nog med en liten powernap i soffan också innan jag tar bilen till Kungsängen för att möta upp Emilie för att sedan hoppa på pendeln mot stan.  I Jakobsberg hoppar Yvonne på tåget, hon ville också följa med.

Vi ska på publikrepet av Schyffert & Lindströms succéshow Ägd på Rival. Kommer bli så kul och det utlovas skrattfest har jag läst i tidigare recensioner. Den hade premiär för ett år sedan och detta är således en nypremiär inför vårens säsong.

Tack Mia på Blixten för inbjudan, älskar när dessa mail dyker ner i inboxen. Efter showen har jag bestämt att vi hungriga så ett litet restaurangbesök kommer det säkert bli eller kanske en grillad med bröd på Centralen räcker?



Älskar gästlistor, allra helst när mitt namn finns antecknat.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar