7 februari 2015

FörstaGrejenÖver


 Då var melodifestivalcirkusen igång. Jag åkte till Emilie och tittade där istället för att hon skulle packa in hundar, ungar och sig själv i bilen.
Lättare när Stella skulle sova också. Vi gjorde det enkelt för oss, Mr Wok lagade maten.
Mr Wok är en ny trevlig kompis som öppnat i Kungsängens Centrum.
Finns både sushi och asiatiskt. Gott och billigt! Eftersom jag var bilburen så lämnade jag Schlagerbubblet hemma, blir fler tillfällen. Vi hade det festligt ändå, citronvatten är gott det med.

Tog ett varv på affären vägg i vägg medans maten tillagades. Blev lite lördagsgotte till både oss och lillfisen. Carlos skulle förstås också få ha lördagsmys.
 
Stella var superglad som alltid! Hon visade mormor hoppgungan som hon inte riktigt fattat knepet med än, men tycker det är skoj ändå. Började tokskratta när Carlos gick förbi, så gulligt!


Carlos var inte lika entusiastisk som vi var under programmet.

Jag tyckte i alla fall att programledarna var kanon, låtarna sådär och artister likaså. Blev förvånad över att inte Molly gjorde Saade sällskap till finalen. Hon är ju i alla fall duktig på att sjunga (pluspoäng för Carolafläkten) som man däremot inte kan beskylla vissa andra för. Dessa "dockor" vad faen vad det? Så pinsamma!

Men det var precis som det ska vara. Dåliga låtar, pinsamma artister och röstningsstrul. Vad skulle svenska folket annars ha att gnälla om. Jag tyckte faktiskt också att Filippa Bark var lite kul emellanåt.  Roligt när hon frågade Jessica Andersson om hon var vaken...haha!


 Personligen tyckte jag att Saaaaade var bäst.
Använde den nya appen och tokröstade gratis.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar