21 februari 2015

www.snark.se





Här var det dött!

Har lyckats med bedriften att blogga lite, eller snarare inte alls. Hann helt enkelt inte med i går. Dagen gick i raketfart och när jag väl kom hem efter alla trista måsten var jag trött, förbaskat trött till på köpet.

Sov en timme innan jag skulle åka och jobba, hade lätt kunnat sova tretton till. Känner mig förbaskat sliten i kropp och knopp.

Nattens jobb då? Som det brukar, några orosmoln som håller igång natten igenom medans andra sover tryggt och nöjda. Lägg sen till en del tunga lyft från golvet och orken tar slut. Gjorde illa min vänstra handled också som grädde på moset, antagligen i ett utav lyften. Den gör ont! Får hoppas jag slipper använda den så mycket kommande nätter. Håll er på benen gamlingar!

Längtar så till min långledighet som börjar på måndagmorgon klockan 7.00.  Fasen vad jag INTE ska göra något.  Bara glida runt och mysa med dom som står mig närmast och SOVA!

Deltävling 3 i kväll och jag jobbar, överlever säkert det med. Lyssnade igenom låtarna nyss. Har en klar favorit och det är Jon, ni vet han samegrabben. Han kommer knipa en finalplats med sitt jojkande. Annorlunda men ändå skön låt.
Kristin Amparo gissar jag att han får sällskap av. Fast såklart skulle jag vilja att Andreas Johnsson också tar sig till final, han kan i alla fall sjunga och har en bra låt han med. 

Det var min kvalificerade gissning, brukar inte gå så bra när jag gissar. Har väl tokfel som oftast.

Herregud ett sånt trist och torrt inlägg, sorry för det. Men ni har ju i alla fall fått ett livstecken utav mig.
 Alltid något!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar