9 februari 2015

DraÅtPepparn



Bananpannkaka? Har aldrig ätit det, är det gott? Tittade på "Klockan nio hos stjärnorna" och där bjöds det på just dessa pannkakor med färska bär till. Såg förjäkla gott ur!
Måste testa någon gång, borde vara nyttigt i alla fall. Bara ägg, banan, bär och lite smör att steka i.

Jag gjorde förresten en god kycklingrätt idag till middag, har gjort den en gång förut. Kyckling Sichuan, ett recept av Mästerkocken Jenny Walldén. Smakade nästan som om man var på någon asiatisk restaurang och det var man ju icke hur mycket man än ville. Jag uteslöt sichuanpepparn av den enkla anledning att jag inte hade någon, verkar inte finnas i vanliga affärer. Kom på att maträtten inte kan heta just Sichuankyckling då utan bara kyckling, eller?

Vill ni prova så hittar ni receptet här:

http://www.recept.nu/nyhetsmorgon/jennie-wallden/sichuan-chicken-kung-pao/

Snart sängdags, är dock lite lätt skeptiskt om jag kommer få så mycket sömn i natt eftersom jag sov i nästan sju timmar idag.
Blir väl som vanligt då, en natt med en hel del tedrickande och slösurfning i schäslongen medans resten av familjen sover som skönast.


Lånade en bild på Emilies blogg, kolla in sötaste badnymfen i går på premiären på babysimmet.
Åh, vad jag längtar efter henne just nu. Var alldeles för länge sen vi sågs....hrmmmmm igår.




2 kommentarer:

  1. Det är gått! Erika brukar göra såna här hemma på helgen till frukost. Så prova och ha färska bär till eller rör ihop lite bär med lite socker. Dom som mam får i Thailand är lite annorlunda det är mer som en deg och man lägger i skivade bananer och använder nutella på dom!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt! Ja, det såg väldigt gott ut. Ska testa någon dag.

      Radera