17 februari 2015

ÖsOchElände



Var slut som artist i morse när jag åkte hem. Natten var besvärligt ur två synpunkter. Dels blev jag superallergisk, ögonen svullnade upp, blev illröda och kliade nåt så grönjävligt. Blev röd och konstig på hela kroppen, hade klåda överallt. Inte så himla angenäm tillvaro.  Alla mina allergimediciner var inte heller där dom skulle vara i väskan i necessären utan så påpassligt kvarglömda hemma.

Hade tokmycket hela natten, skenade mellan två rum i stort hela natten. Full cirkus för ovanlighetens skull. Inget att klaga över förstås men när jag inte själv mådde hundra så blev det väldigt ansträngande.
Tur att min braiga kollega hjälpte till emellanåt när hon hade möjlighet, de var en del cirkus hos henne också.

Var så trött i morse på rapporten så jag höll på att somna, undrar vad mina kollegor trodde egentligen..haha. När jag åkte hem, vilket är förenat med ren livsfara, så hallucinerade jag.
Jag såg en älg! Åh, vad fin tänkte jag, en beige älg, hmmmm ovanligt!
När jag kom närmare så visade det sig att det bara var höga beiga vasstrån som vajade i dikeskanten vid golfbanan. Galet!

Sov som en stock mellan 8.00 och 15.30, helt ostört. Ingen katt som väckte mig varje timme. Anledningen till det var att Rudolf var hemma och sjuk idag så han tog rollen som förstebetjänt i soffan åt Greve Gustav.

Fortfarande superallergisk runt ögonen, tog motvilligt en chockdos cortison, brukar vara det enda som hjälper. Nackdelen? Hjärtat rusar och jag känner mig "konstig".
Nåja, lite vila nu sen i väg igen. Hoppas verkligen att det blir en bättre natt i natt. Känner mig inte helt redo för ytterligare en kaosnatt om jag nu får gnälla lite.





4 kommentarer:

  1. Men vad din ursäkta ordet jäkla allergi trilskas med dig att du inte får ordning på den!! Förstår att det blir tungt om det är mycket på jobbet. Krya på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, vette sjutton hur jag ska få bukt med eländet

      Radera
  2. Stackars dig Ewa, hoppas du får stopp på
    Eländet.

    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Man vill ju knappt visa sig ute, ser eländigare ut än vanligt. Och då är det illa!

      Radera