24 juni 2012

Barsebäck nerlagt!



I går så kom Åsa till undsättning med ett paket Revaxör! Tack Åsa! Jag droppade först i ena örat, väntade 40 minuter medans jag låg på sidan i soffan och fick se fotbollen ur en något sned vinkel.
Gick bra det med. Sen var det dags för den spännande spolningen......oj, vad jag spolade.
Fast ingenting hände, jag trodde att det skulle klonka till redigt i handfatet när proppen lossnade och for ur. Men det kom....inget!
Gjorde sen likadant med nästa öra, fast då var fotbollen på TV på andra hållet lite på sniskan. Spolade, och ingenting hände. Min make, även kallad Doktor Rolf säger bestämt att det inte behöver klonka till i handfatet, och att proppen kanske är liten i storleken. Jaha! Jag läste precis Alex Schulmans blogg och han hade t.o.m tagit bild på sin urploppade vaxpropp! Och den var stor!
Tur för er att det inte kom nåt då, annars hade ni fått se bild på fångsten, garanterat!

Fast det konstiga är att det känns bättre!
Droppade även i under natten och spolade i morse. Men som sagt, det känns bättre, alltid något att hänga i julgranen.

Tog mig en uppfriskande PW i morse innan frukost, körde nercabbat, alltså bara T-shirt och braller. Ingen träningsjacka, det var varmt och solen visade sig från sin bästa sida.
Jag blev svettig bl. a i pannan och det var skönt att duscha efteråt. Fast idag kändes det bra allting, tror jag kunde ha gått hur långt som helst hade varken ont av skenben, ömma knän, rygg eller arsle!


 Lite frukost på det sen i väg med maken till Willys. Måste kompletteringshandla lite inför den stundande familjemiddagen senare ikväll. Det vankas sill och räktema a´la Rolf! Och sedan hemmagjorda hamburgare, även dom signerade Rolf. Vi kvinnfolk lutar oss tillbaka och blir serverade, som det ska vara!


Maken för dagen iklädd ROSA Dressmanskjorta UTAN rutor! Otroligt men sant!
Vacker som en dag!


Vi var en tur till minneslunden också för att sätta blommor och tända ljus för fina Lisa. 
Fattar inte att ett år gått så fort. Jag saknar dig och tänker på dig varje dag!

Nu dags för min lunch! Tror jag ska slå till på en hallonsmoothie idag....med.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar