11 juni 2012

Heja Sverige!



I kväll är det äntligen dags!
Sverige möter Ukraina i fotbolls-EM och det kommer garanterat vara gult och blått på hela arenan, eftersom Ukraina trilskas med att ha SAMMA färger i sin flagga som vi!

Jag har dagen till ära letat fram min Sverigetröja och till och med tvättat och strykit den.
Så här kommer jag se ut när jag åker till jobbet ikväll, för tyvärr jobbar jag en kväll som denna!
Typiskt!


Hade hellre varit hemma förstås för att titta på matchen i lugn och ro utan mina tanters "tjat" var femte sekund om "Vad mycket folk det är? Inte är det där i Boliden?" eller "Nej det är i Jakan, jag känner allihopa!"
Fast det är inte mycket bättre i soffan hemma tillsammans med den extremt fotbollskunnige maken. Han brukar gnälla hela matcherna igenom på diverse felpassningar, stolpskott och så jävla dåliga spelare, domare och kommentatorer! Inga alls ligger på plus! Suck.....
Tycker inte det varit så mycket fokus på Zlatan denna gång som det brukar. Nu tjatas det bara om Elmanders vara eller icke vara.
Han börjar på bänken läste jag och Rosenberg från start. Hamrén är en klok kille, så har han ju tränat vårat kära Bro IK´s herrlag en gång för många år sen.

I kväll spelar alltså Ukraina mot Sverige och inte Ukraina mot Zlatan.
Hörde på radion i morse när jag åkte hem att Zlatan var i sin absoluta toppform och såklart tror dom han kommer göra stordåd, vi får väl se hur det blir med den saken.
Lilla frugan Helena anslöt till dom andra spelarfruarna idag och går tydligen under namnet Spelarfruarnas first lady......haha.

k

Ja, det är bara hålla tummarna och hoppas det går bra!
Själv har jag bettat på kryss i våran interna tippning.
Än så länge har jag, Jorge och Rolf 2 poäng vardera medans Emilie har 1 poäng, men det är många matcher kvar....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar