13 juni 2012



















Idag skuttade jag upp redan klockan 11.30, helt galet. Gustav den lilla tröttmössan valde att ligga kvar. Det såg skönt ut.
Vi har varit på en liten utflykt Emilie och jag.  En tur till Löwenströmska sjukhuset för ett rutinläkarbesök för flickebarnet.
Tror Löwet är det mest trista och tråkiga sjukhus jag har varit på. Där har tiden verkligen stått stilla, det ser precis likadant ut som det gjorde för 27 år sen när jag klämde ut Emilie där!
Jag hade förresten samma barnmorska Cecilia Lind som Prinsessan Victoria hade när lilla Estelle föddes.....Något att skryta med för en royalist som jag!

När besöket var avklarat åkte vi till Lapplands-Väsby för lunch och fika. Och så lite shopping förstås, Mäklarflickan hade missat att det var rea på H&M så lite lätt lyrisk och med glädje i blicken fanns det mycket att klämma på.
Det slutade med en fin kavaj för ynka 150 bananer. Billigt!


 Fanns inte mycket att välja på när det gällde mathak. Vi tog första bästa och beställde varsin caesarsallad. Blev lite skeptiskt när den kom in. Första gången jag äter caesarsallad med antenner i. Vidare var det saltgurka, isbergssallad, grön paprika, röd lök, kyckling och gurka. Tomaterna lös med sin frånvaro liksom den hyvlade parmesanen. Fanns lite finriven på toppen, det var allt.
Dressingen var mer som en kräm, men jag är inte kräsen. Allt var gott och så här tillagar man alltså caesarsallad i just Lapplands-Väsby. Den var billig också, kostade bara 69 :-




Lite shopping och sök efter Ballerinaskor slutade med ett klockinköp på Ur&Penn.
Fin, stor armbandsklocka till klocksamlingen för Emilie. 50 % även här och presentkortet tog inte ens slut.

Nu ryckte det i mammas kaffetarm, upptäckte till min stora glädje att favoritfiket Waynes hade tillhåll på plan 2.
En gudomlig mellanlatte och en frappe slank ner tillsammans med en broderligt delad amerikansk cookie samtidigt som vi bevittnade en vild unge som inte morsan (mormor) brydde sig i ett dugg.
 Hon klättrade upp och ner, sprang med skor på sofforna och klättrade till slut in i skyltfönstret på Deichmann för att riva ner skyltningen.
Sånt gör mig galen!



Släppte av Emilie vid pendeln för hon ska jobba lite, hon ha en visning i kväll.
Jag åkte hem och möttes av en uttråkad kisse.

 Nu ska vi mysa och pussas på nosen!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar