16 oktober 2013

Carlos och hösten



Dagen började med sovmorgon till 10.00! Jaaa, jag vet, helt sjukt att gamla kvinnan sover bort halva dagen. Men som ni vet, jag har problem med ryggvärk som genererar dålig sömn nattetid och sover som gottast på morgonkulan.
Fick eld i baken när Emilie messade och sa att Carlos skulle komma redan om en timme.
Jag hade massuppfittat som vanligt och trodde hon skulle vara hos frissan 13.00.
Snabb dusch och sen var jag beredd att ta emot mormors lilla monsterkille.



 Vi tog oss en tur till mormor och hon blev jätteglad att se Carlos och kanske förhoppningsvis mig också.
Efter kaffe och kaka till mig och tuggben och vatten till Carlos så åkte vi hemåt.
Fast innan dess tog vi oss en promenad och hittade så mycket fina färggranna lönnlöv så jag bara var tvungen att ta lite bilder.

I kväll hade vi ett efterlängtat nattmöte på jobbet. Mötet gick bra och vi fick vårat nya schema...som vi har längtat så efter. Nu kan man äntligen beställa dessa biljetter till allehanda evenemang jag vill gå på, som t.ex Jonas Gardell, After Dark, Magnus Uggla på Rondo i Göteborg, Galenskaparna och Aftershave, Priscilla m.m. Har väl kanske inte råd att boka alla på direkten men något blir det i alla fall.
Annars så såg min rad på schemat bra ut, är väl någon natt jag ska försöka byta bort så min långledighet blir ännu något lite längre.
Konstaterade snabbt att jag jobbar nyårsnatten men inte julaftonsnatten. Tror min egen lilla Jul-Hitler blir mer än glad då.
Gör inget, jobbar såklart hellre nyår än julafton. 

Nu ska jag mysa med Gustav.


3 kommentarer:

  1. Mycket bra! Julhitler är mycket glad och nöjd över detta.

    SvaraRadera
  2. Här är det bokat, Gardell den 14 nov (säg inget till Fredde, födelsedagspresent!) :) och Priscilla den 21 nov med mamma :) Hösten är räddad!

    SvaraRadera
  3. Vad roligt! Vill se allt som går just nu och lite till..

    SvaraRadera