4 oktober 2013

Stjärtvärme, fredag och alkoholintag



Ja, vad säger man? Sju timmars sömn är väl ändå inte så illa pinkat? Älskar att sova efter jag jobbat natt, sover absolut bäst då, med Gustav tätt intill.
Men nu är jag vaken, pigg, nyduschad och nymatad och jag välkomnar helgen med glädje, halleluljha!

Skön känsla i morse förresten när man skulle åka hem i min nya lilla bil. Hittade både fungerande  stjärtvärmare och en annan knapp som gjorde att imman försvann på två röda. Underbart att köra bil med varmt arsle och imfria rutor, blir så mycket lättare då. Var länge sen sist jag gjorde det.

På knölfronten intet nytt, Gustavs knöl är fortfarande hasselnötsstor och jag oroar mig såklart ändå fast Mirjam sa att den är ofarlig. Vill inte att Gustav eller för den delen någon annan levande varelse ska ha knölar!

I morrn då? Vad var det för överraskningsutflykt vi ska på? Om ni lovar och svär på heder och samvete att INTE skvallra för Rudolf så släpper jag det här och nu. Capish?!?


Vi ska till Mackmyra i Gävle och dricka sprit! Whisky närmare bestämt. Whiskyprovning, guidad tur på destilleriet och middag på Mackmyrarestaurangen efter det.
Låter väl kul? Säger jag som är chaufför för resan och får hålla mig till kranvatten, gillar ju inte whisky för den delen heller.
Ska bli kul att se hur dom ordnar en alkoholfri whiskyprovning till undertecknad, den var 120 spänn billigare.


Med på resan har vi en påläst kartläsare och en annan glad prick som Rudolf inte heller det har en aning om att dom ska med.
Micke och Ingrid förstås, våra fina kompisar och dom gillar whisky som tur är.

Lova nu att inte på direkten skena in på Rudolf FB-sida och skvallra! Det är top secret och han ska inte fatta något förräns bilen rullar in på Mackmyraparkeringen strax före treblecket i morgon.
Funderar på ögonbindel.....skoja!

Måste gosa katt nu, han pockar på uppmärksamhet min lilla kille.



1 kommentar:

  1. Ha det så trevligt på er utflykt! Hälsa alla!

    SvaraRadera