12 oktober 2013

Grillat och massbajsning




Vi har haft en mysig kväll med förbaskat god mat och dryck. Fast jag hade nog missbedömt gästernas hunger en smula.....blev 6 biffar och en massa potatisgratäng över. Perfekt, då blir det mat i morgon med...samma meny. Enkelt och smidigt.
Vet inte vad jag tänkte när jag handlade på mig så mycket kött. Dagens I-landsproblem!

Är lite orolig för Carlos. Han verkar ha lite magproblem, har gjort tvåan många gånger i kväll och jag hoppas verkligen inte det beror på plåstret han svalde i går.
Jag råkade tappa ett vävplåster från min tumme som han snabbt som ögat tuggade i sig. Jag hann inte med eller rättare sagt jag märkte aldrig att plåstret lossnade.

Gick en promenad med honom, tog med mig ficklampan och det måste sett lite väl lustigt ut då jag stod på huk och lyste Carlos i rumpan när han bajsade. En bil åkte förbi och jag tror dom undrade vad dåren höll på med.
Ville förstås se om det fanns något plåster i det som kom ut....såg inget dessvärre. Hoppas att det redan har kommit ut, magproblemet kan ju faktiskt bero på något annat, hans nya foder t.ex.
Men orolig är jag kanske i onödan, han äter och busar som vanligt och verkar inte dålig på något sätt.

Till efterrätt åt vi lite ost och kex sen åkte mina söta vänner hem till Norrboda.  Nu sover Rudolf skönt i soffan, Gustav sover ute och jag multitaskar. TV, messar och bloggar.
Kvinnor kan!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar