28 oktober 2013

Novemberlov, Höstlov, Vecka 44-ledigt!




Blir påmind överallt att det är nu, just denna lediga vecka man ska umgås och hitta på skojiga saker med sina höstlovslediga barn.
Det plaskas i pooler på badlandskap, det äts på Mc Donalds, man går på bio och åker på kryssningar till Åland, det ordnas sportaktiviteter i sporthallar, det shoppas i stan m.m.

På järnåldern då jag var en präktig skolflicka i hemsydda kläder och virkad keps gick vi på Ugglejakt i skogen. Ja, ni hörde rätt! Ugglejakt! Det var Unga Örnar som så frikostigt aktiverade oss skollediga barn. Dom hade satt upp reflexer i form av små, jävla ugglor på grenar i skogen som man skulle leta reda på med hjälp av en ficklampa. Såklart var det på kvällen i becksvarta mörkret.
Var skitskraj!

Jag vill förstås inte vara någon sämre, dålig och oengagerad förälder så jag tar höstlovsaktiviteten till en nivå högre...Afternoon Tea! Tror inte min skollediga journaliststuderande Erika skulle gilla ugglejakten.

Har bokat ett bord för två på Görvelns Slott på onsdag klockan 14.00.
Vet att hon kommer gilla det och jag med, blir en härlig eftermiddag med massor av NÖF-tid tillsammans. (Ni vet Närhet, Ömhet och Fritid)



Hittade ett erbjudande på Facebook som jag inte var sen att nappa på. En hunka billigare per person, passar en snåljåp som mig perfekt!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Vi ska på ugglejakt imorn kväll med Manya! Ska bli jätte spännande! :)
    Er lilla utflykt låter väldigt trevlig! Ha det så mysigt tillsammans!
    Kram
    J

    SvaraRadera