28 oktober 2013

Mutor och spöken!




Idag har Gustav och jag sovit länge och jag känner mig utvilad, relativt pigg och tror att jag kommer klara nästa natt också utan att gäspa käken ur led.
Har haft konstant kontorsarbete sen jag klev upp. Månadens räkningar är betalade, mina favoritbloggar är lästa, jag har scannat av Facebook, kollat min mail och läst Aftonbladet.
Sen lite messande där emellan, multitaskning är man bäst på!

Tänk vad uppskattning kan visas på olika sätt. Känner en som idag fick en fin flaska vin av en nöjd kund, jättetrevligt och en väldigt fin tanke.
Inom äldrevården får vi inga vinflaskor, får för den delen inte ta emot någonting alls inte ens en blomma.  Är strängeligen förbjudet!
Minns när jag jobbade i Kungsängen på ett äldreboende där dom boende inte var dementa utan helt rediga och med i matchen.
En rar gumma ville ge mig ett antal tusenlappar för att jag skulle köpa mig Tempurmadrasser till våran dubbelsäng.
Hon visste att jag hade ryggproblem och ville så gärna hjälpa till och få min rygg bättre.
Hon hade själv blivit mycket bättre i sin utslitna rygg när hon bytte till just Tempurmadrass och skulle naturligtvis tiga som muren om denna "muta".
Gulligt men nej tack. Har tänkt på det efteråt, skulle fasen tagit emot ändå. Jag sa ju upp mig efter andra omständigheter något år senare!

Fast i natt fick jag en kanske annorlunda men ack så vanlig uppskattning i form av att en liten gumma kissade rart på min fot, det är kärlek! Hann förstås inte få undan foten....
Blev fotbad och ett raskt sko och strumpbyte per omgående vill jag lova.

Till sist en glimt i veckans Hänt Extra, som har spöktema.
En kollega till mig, Patrik knäcker extra som Ghost Buster, jobbar ideelt med att utreda paranormala händelse världen över med sin grupp S.P.O.O.K, Stockholms Paranormala Organisation Och Kamratskap. I somras var han i England och jobbade och han har även jobbat i USA med killarna som är med i det där programmet som visas på tv, där dom också "jagar" oförklarliga saker.
Minns inte vad programmet heter. Så förbannat spännande tycker jag som älskar spöken!
Vi har så mycket att prata om när vi träffas på jobbet, jag har ju som ni vet varit med om en del oförklarliga händelser.

Ja, i alla fall så finns det i tidningen  ett otroligt spännande reportage om utredningen av övernaturliga händelser på det hemsökta Häringe Slott söder om Stockholm.
Mycket aktivitet, energi och andra läskiga händelse rapporterades det under deras övernattning och utredning. Det var så spännande att läsa!
Jag vill också jaga spöken!!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar