16 oktober 2013

Vi är svenska fans allihopa!



Så har man igår gjort sin landskampsdebut! Det var så jäkla kul, trots slutresultatet var det en härlig känsla att få ta del av stämningen, flaggviftningen, handklappningen, popcornsätandet, kändisspanet,  gapandet och skrikandet.
Rolf tyckte det var lite knixigt att klappa händerna, vifta med flaggan, hålla i ölen OCH popcornen SAMTIDIGT! Men han fick till det bra ändå tycker jag.....
Jag sjöng så det ekade till nationalsången ivrigt viftande med flaggan som varje stol var utrustad med i BLT-logen. Ja, jädrar vilken kväll! Citerar Niclas: Magisk och fantastisk!

När Zlatan strax före match zoomades in i jumbotronen så visste jublet inga gränser, tycker nästan det var mer jublande då än när Hysén gjorde 1-0 målet.
I andra halvlek spelade svenska försvaret sovande...Tyskland gjorde tre snabba mål och förlusten var ett faktum. Skit samma, jag är glad att jag fick chansen att se matchen. Men såklart hade jag föredragit om Herr Ibrahimovic himself hade varit med på plan.

Och som alltid är det där med tajmning inte riktigt min grej. I halvtid gick jag på toaletten
(hissa intresseflaggan), strax därefter gick två andra tjejer, således Rolfs kollegor också på toaletten och dom kom överlyckligliga tillbaka och sa att dom träffat Zlatan i korrridoren utanför.
Kul för er muttrade jag och grävde ännu djupare i popcornen.....medans jag muttrade fula ord.
Svenska Fotbollsförbundet hade logen strax bredvid våran och där hängde alltså Zlatan under halvtidsvilan.

Lite bilder kommer här!


 Här gömmer sig Rolf bakom en kollega
 "Vi är Svenska Fans allihopa" 
Där vill jag vara med, skulle kunna vara hon som ropar: 
Ge mig ett S, ge mig ett V, osv....skulle jag fixa galant.
 Du gamla du fria du smällfeta ko....nej, fjällhöga nord!
 Fullproppat!
Och här gör Sverige mål! HURRA!

00.30 var vi hemma igen. Jag skitpigg och hungrig, Rolf skittrött och mätt och somnade på fem röda medans jag inte hoppade i säng förräns vid 02.30......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar