17 oktober 2013

Piffat och klart



Idag har jag bytt namn och skepnad, numera kallar jag mig Effektiva Energiska Ewa. Gick upp tidigt (för att vara utav mig) kl: 9.15. Frukost i soffan i sällskap av Gustav och dom desperata hemmafruarna på Wisteria Lane i Amerikatt.
Undrar om det här var sista avsnittet? Typ alla flyttade idag, har iofs inte följ denna serie tidigare så jag fattar inte så mycket.

Sen blev det fart på mig. Påklädning och i väg till Ica för att hämta Jotexpaket. Har skickat efter nya gardiner till vardagsrum och tv-rum.
Började bli lite less på dom "provisoriska" 49-kronorsgardinerna som har suttit i fem och ett halvt år.
Nu ville jag har färg! Rosa är min och många andra fyraåriga flickors favoritfärg.

Vet inte om det blev för skrikigt och färgglatt? Undrar om ens Rudolf kommer märka något, han är ju både man, färgblind,  halvdöv och har träben.
Fast det är klart han tittar nog inte med träbenet. För säkerhets skull drog jag i väg några mms till utvalda duktiga inredare och gardinkännare för att få höra deras utlåtande.
Blev två tummar upp så då körde jag på!

Är ju faktiskt ganska lätt att byta om det nu skulle utlösa migränanfall p.g.a färgvalet.







2 kommentarer:

  1. Blev jättefint! Har Rolf märkt något än? Konstigt det där med karlar! Fast jag vet inte om det är något exklusivt för dem, min svägerska kommenterade mina gardiner häromdagen - "har ni nya gardiner?! Vilka fina." De har ju bara hängt sen jag tog bort julgardinerna någon gång tidigt i våras, och dessförinnan hela förra sommaren... och hon har varit hus-och blomvakt... kanske inte så konstigt att blommorna var törstiga när vi kom hem från semestern. ;)

    SvaraRadera
  2. Han är otrolig, har inte märkt något ännu på två dagar...hur kan man INTE se att dom vita helt plötsligt blivit rosa!?

    SvaraRadera