22 oktober 2013

Kuul, jätte kuuuul!



Haft en bra dag idag med, har oftast det. Gillar speciellt mina slappa lediga dagar och helst när man får mysa med dom fyrbenta.
Fast idag erkänner jag att jag var lite trött, tisdagen efter tre nätters helgjobb är jag alltid typ medvetslös. Men som tur var så sov vi alla tre i en timme mitt på dagen.
Jag blev lite piggare efter powernapen och kaffe.

Däremot så bidde det inga långa pinkpromenader. Carlos tittade på mig med sina vackra hundögon och undrade säkert om jag var riktigt frisk.....ska vi gå ut? Nu? Det regnar? Jag blir blöt?
Det regnade ju för bövelen småspik...dessutom så satte jag på honom regntäcket som gjorde honom om möjligt ännu mera stillastående.
Det blev i alla fall ca tre steg ut till rabarberbusken och ett snabbt lyft på högerbenet sen var den promenaden avslutad tyckte CG och gjorde ett snyggt lappkast in igen.
Älskade lilla gullhund!


 Gillar ni torskrygg? Asså, det är så himla gott. Smörstekt med dillstuvad potatis, riven pepparrot och
skirat smör. Gustav fick en egen bit fast den mikrade jag istället.
Oj, vad han åt!

Är lite i chock efter ha bevittnat det sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. 
Gunilla Persson? Behöver jag säga mer? Ni som tittade fattar nog vad jag menar. Är hon på riktigt? Eller bygger hela hon på ett manus, man börjar undra? Hon är förskräcklig, tror bara gott om sig själv och alla andra är det fel på medans hon är perfekt och sjunger som Whitney Houston....tillåt mig småle en smula.

Nej, tacka vet jag Maria Montazami...hon är jätte kuuuuul som hon säger om allt.
Gillade det där med hussittare, eller stavas det hus-sittare kanske,  Maria? 
Någon som passar huset medans man är bortrest, smart!

Nu snart dags att sova, i morgon blir det ytterligare en slappdag med mycket ryggläge och förhoppningsvis mera sömn. Två nätter på ingång så det gäller att vara preppad med sömn.

Godnatt mina vänner



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar