10 oktober 2013

MiddagMysMätt


Ja, jädrar vilken trevlig kväll jag har haft! 14 stycken glada och hungriga skitar på samma restaurang.   Och vilken restaurang sen då! Top Notchmat, trevlig personal och lite lagom dunkadunka i högtalarna.
Att bilderna är oskarpa och suddiga beror inte på mitt alkoholintag utan mera på en Iphone som inte tar världens bästa bilder i mörker.


Det här fläskade jag i mig...under större svårigheter och gott som attan. En 200 grams biff, Striploin Texas BBQ med diverse trevliga OCH kaloristinna tillbehör såsom coleslaw, majskolv, bearnaisesås, aioli, BBQ-sås OCH stora breda pommes. Just ja! Glömde den mycket omsorgsfullt skurna OCH vikta saltgurkan till vänster i bild.  Om jag blev mätt? Jorå, mätt som ett bergstroll! Det var såååågott OCH jag åt upp allt utan att skämmas ett någe.



Kastade mig över mina bordsgrannar Caritas och Evas tallrikar också för att fotografera.
Vilka portioner! Sissling Fajitas överst och Nachos Supreme underst. Ingen efterrätt till Eva för hon åt inte upp maten!! Hon mumlade något om att hon var mätt.....det var en stor portion nachos kan jag lova....


Lite skitdåliga bilder på mina skittrevliga kompisar.  Frågade aldrig om lov att visa dom här, men jag tror att dom överlever, syns ju knappt vilka det är.

Till efterrätt åt jag och några till som varit duktiga och åt upp maten vaniljpannacotta med varm hallonkompott. Och så två koppar kaffe förstås.

Tack snälla vänner för en trevlig kväll. Jag är glad att få tillhöra Familjen Solängen, gillar er allihopa!
 
På hemvägen blev det ett spontanbesök på min gamla arbetsplats Pomona. Hälsade på två andra favoriter som arbetade i sitt anletes svett.
Kanske borde sova nu, någon nattmacka blir det definitiv inte i kväll. Har intagit köttkoma!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar