5 januari 2014

Cirkus, Hockey, Fiesta, Familj



Godmorgon kära läsare!
Vaknade upp till ett tyst och tomt hus, endast Gustav kom småjoggande när han hörde att mamma var vaken. Vi utbytte puss och gos.
Var resten av familjen är vet jag inte men jag antar att dom kommer hem inom kort. Vi ska ju ha en mysig familjetacofiesta senare, som en liten avskedsmiddag för Erika som åker hem i morgon.
Längtar efter alla nu!  Kom hem!

Annars så har jag haft två mycket bra nätter på jobbet. Lagom att göra på min avdelning med desto värre på den andra. Har försökt hjälpt till så gott jag kunnat. Herregud, det är verkligen cirkus på nätterna på den avdelningen, tycker att vi skulle behöva vara en till personal. I alla fall som läget är nu, en resurs tillfälligt så länge cirkusföretällningen pågår. Verkar dessvärre vara en maratonföreställning.

 Blir en krock i kväll, tacofiestan krockar med finalen i JVM. Tror det löser sig, endera får vi äta snabbt eller så tar vi tacochipsen och guacamolen med oss in till tv´n.
Kommer bli en spännande match såklart som jag kommer försöka kika vidare på när jag är på jobbet.
Hoppas Sverige håller undan och klappar på Finland ordentligt med en redig seger! Det är alltid extra roligt att vinna över just Finland av någon konstig anledning...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar