1 januari 2014

Bomber och granater

Tillbringar kvällen så här!


Jag är trött! Så förbannat trött!  Dessa två nätter höll på att ta livet av mig, fy fasen!
I gårkväll var det ganska lugnt tills en början men sen runt tolvslaget...herregud!
Det var inte lite fyrverkerier som drogs av i Bålsta och just kring Solängen, kan helt ärligt säga att det var det värsta jag sett och hört. Smällde oavbrutet i en timme...konstant!
Fönsterrutorna skallrade och 8 av 11 pensionärer VAKNADE! Grattis! Två var ledsna och ville fly, dom trodde det var krig och resten satte igång och vandra och höll så på fortsättningsvis hela jäkla natten.
Måste skaffa mig en stegräknare, i natt gick jag långt och det är ju i och för sig bra.
Förlåt för gnället, men ibland måste man bara få kräkas lite.

Och ja, självklart så har jag valt detta arbete själv och såklart trivs jag, det vet ni, men man känner sig otillräcklig när dessa nätter inträffar då ALLA behöver mig SAMTIDIGT...klona mig gärna!

Skönt att få vara ledig två dagar nu, ska inte göra ett dugg nyttigt bara slappa och passa Carlos i morgon. Men det är bara roligt!
Rolf ska lägga in parkett i Emilies och Jogges lägenhet. Jogge och Micke ska vara hantlangare och jag tror att Carlos mest kommer vara i vägen, därför får han vara med mig och Erika istället.

1 januari idag och min älskade lilla pappa Arild skulle fyllt 85 år. Tog med mig mormor, Emilie och Carlos och åkte till Minneslunden.
Sen fikade vi hos mormor efteråt och jag tror hon var nöjd, hoppas det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar