6 januari 2014

En massa tjohoande!



Tjohoooo! Nu är jag tillbaka och det känns underbart! Tjohoooo nummer 2, i morgon är det äntligen vardagsrutiner igen och lilla maken befinner sig där han ska vara på dagarna, nämligen på jobbet och inte hostande i soffan med fjärrkontrollen i ett säkert grepp.
Tjhoooo nummer 3, ingen snö och kyla ännu och jag älskart!

Nog med jubel, över till dagens sovrapport. Somnade bums och vaknade av ett rart sms vid 14.00, trots att telefonen är på ljudlös. Således kan man med bestämdhet konstatera att hörseln är det inget fel på i alla fall.
Däremot klickar det i huvudet på mig allt emellanåt som t.ex när jag i fredags upptäckte till min fasa att torktumlaren inte gick igång. Gaaah! Jag tömde silar och vattenbehållare, gjorde rent, grejade och pratade till och med lugnande med den men den ville inte!
För husfridens skull informerade jag inte maken om problemet, tänkte det kan han få upptäcka själv. Orkade heller inte med något röjande i vår förbannat ostädade och fullproppade tvättstuga inför servicekillens förväntade ankomst.
I morse när jag kom hem försökte jag då en sista gång få igång den och upptäckte då att jag hela helgen tryckt på fel knapp! Använde jag den tilltänkta on/offknappen så drog den naturligtvis duktigt igång....härligt!

Vad säger man, man blir som dom man umgås med...förvirrade!

Har även haft en omröstning med maken om granens vara eller icke vara, vi bestämde enhälligt
  (fantastiskt, överens om en sak!) att granen och julpyntet får vara kvar några dagar till. Jag lider inte utav det och granen är så fin med ALLA barr kvar på grenarna. Dessutom är det en vecka till Tjugondedag Knut när julen ska ut enligt bondepraktikan om man nu ska vara petig.

Till sist en nytagen bild på min lilla favorit....


...lite skönt slappande i hörnan. Min fina Gustav!


2 kommentarer:

  1. Håller stenhårt på tjugondedag Knut! Inte en dag innan kastas granen (eller här hos oss är det faktiskt en tall) ut! Och tomtarna är fortfarande vakna (lugn, det är BARA fina snälla tomtar, den elaka, kom på att jag ju faktiskt har en sån, får stå som vakt med näsan ut mot fönstret) ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt att någon håller på traditionen även i detta avseende! Tror jag låter alla mina tomtar och gran får vara kvar jag med, sen blir det en lång väntan till nästa jul för dom små rackarna.

      Radera