26 januari 2014

Mina favoritkillar!

Godeftermiddag mina vänner!

Comebacken på arbetet efter 10 dagars ledighet gick förstås superbra. Tror mina gubbar och gummor saknat mig. För övrigt hade jag en himla lugn, fridfull och nästan lite väl stillsam natt.
Alla valde att sova trots jag av en kollega hörde att dom inte sover ett smack på nätterna numera.
Jag måtte ha en lugn inverkan då, för oftast när jag jobbar så är det fridfullt och stilla.
Det här var kanske dumt att yppa, får väl värsta röjnatten i natt som straff säkert.

Måste orda lite om Zlatanreklamen! Jag älskar den förstås, konstigt vore ju annars som det Zlatanfan jag är.
Mäktig är ordet! Kul med alla sociala forum igår efter världspremiären, det var både bu och bä. Många retade sig på att texten i vår nationalsång var ändrad på slutet...OCH??
Ja, jag vill leva jag vill dö i Sverige! Inga konstigheter, jag dör helst här där jag levt mitt liv.
Inte i Finland, Norge, Island eller Danmark, kan ju inte ens språket. Vidare gnälldes om att Volvo inte längre är helsvenskt...OCH? Finns det något som är helsvenskt nu för tiden....jo, den svenska avundsjukan kanske?!
Det är en reklam och inte något som är hugget i sten...Heja Zlatan!




Idag har jag sovit bra fast med två avbrott. Först blev jag väckt av Erika som var färdigpackad och redo för att påbörja resan till Åland. Vi kramades och sa hej, gillar inte avsked!
Men som tur är så ligger Åland bara nån timmes bilresa och sen 2,5 timmes båtresa bort. Kommer åka och hälsa på snart!
Somnade om en stund tills nästa väckning kom, av den lite mer påflugna sorten. Carlos hoppade upp i sängen och utdelade pussar, slickar i öronen och lite annat gulligt som jag älskar!
Han ville visa sitt nya Hurttatäcke som jag sponsrat till. Jag vill inte att han ska frysa, han gillar ju inte kylan direkt min lilla fryslort.
Fick även frågan av Carlos söta föräldrar om jag hade lust att följa med till Lejondal för lite bus i snön och det var klart jag ville! Jag som älskar vinterlek i snön....fast med barnbarnet är det såklart okej.

Vi lekte inte så länge, Carlos var inte direkt så ivrig. Han frös och blev glad när vi gick till bilen igen.
Har ni sett den lilla pälskragen runt halsen.....gulligt va! Hoppas nu täcket blir bra och han slipper frysa om lilla magen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar