16 januari 2015

ÄntligenFredagÄntligenJobb



Ingen rast och ingen ro, fredagar brukar vara fartfyllda. Denna fredag inget undantag. Försökte dock att sova längre än vanligt, gick åt skogen.
12.00 var det hämtning av lilla mor som säkert stått startklar sen 11.00. Det blev Karlssons och byte av diverse saker hon ångrat sig sen inköp av en pläd. Hon fryser jämt och jag prackade på henne den dyraste, finaste och varmaste fast hon egentligen ville köpa den billigaste, fulaste och minst varma.
Tog exakt 35 minuter innan hon beslutade sig för den dyraste. Bävar för det inplanerade sänginköpet, om det tar 35 minuter att välja en plädjävel....hur lång tid tar det då att välja säng?

Willys näst på tur och sen hem för det obligatoriska snabbkaffefikan med tandagnisslan och klagosång som fikabröd. Amen!
TRÖTT när jag kom hem, mest i skallen. Fikade med Erika och sen en tur till mina barnbarn. Stella sov så det blev inga pussar idag utan mest lite pill på dom små tårna och beundrande blickar på det vackra barnet.
Carlos däremot var i sitt esse, som oftast. Halkade hem efter en timme och fick med mig två soppåsar att kasta på vägen till parkeringen.
Tänk att jag alltid får det, soppåsar på väg hem från folk. Likadant hos mamma...alltid soppåsar att slänga när jag går.  Ibland har jag missat och slängt in dom i bilen istället för att sedan undra vad det är för påse när jag kommit hem.

Nu står Erika i köket och fixar fredagsmiddag. Hon bjuder på bakad potatis med skagenröra och gott bröd till det. Gustav går i åttor bakom henne, han älskar räkor..
Ska försöka sova lite innan jag åker till jobbet men det slutar väl som vanligt med att jag bara ligger och snurrar likt en helikopeter i sängen.

 Muntrar upp er i fredagstristessen med lite photoboothbilder från 
häromdagen när Stella och jag hade mysdag. Visst är vi söta?
I morse så möttes jag av dom här pralinerna när jag kom från toaletten.
 Visst är dom söta?







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar