15 januari 2015

BarnVaktarMedBravur



Efter dagens kulinariska höjdpunkt som idag var pippi, modell rätt död och torr så åkte jag till Kungsängen för att barnvakta. Min favoritsyssla och jag ser det som ett hedersuppdrag.

Carlos blev som alltid överlyckligt och hämtade ett tuggben som han alltid gör när någon kommer. Precis som.."titta vad jag har",
Stella var vaken och iklädd en söt pyjamas med djur på, hon blev oclså glad när mormor kom.
Log med hela ansiktet och gurglade något obegripligt som jag inte har lärt mig än, men jobbar på det.

Sen blev det en flaska ersättning, storbajsning, blöjbyte och sen den sista skvätten i nappflaskan.
Alltså hon är söt även när hon bajsar! Tar i för kung och fosterland, rynkar pannan, grimaserar, stånkar och sen ser hon så där skönt avslappnad ut när det är färdiglevererat i blöjan.

 Emilie nattade barnet innan hon stack iväg till träningen

 Även Carlos somnade gott på mattan med halvöppna ögon. Så det var bara att trycka till sig en kopp gott kaffe, luta sig tillbaka i soffan, blippa på Iphonen och titta på Mästerkocken. Så himla enkelt att barnvakta dessa juveler.

Jogge kom hem alldeles för tidigt som alltid. Tänk att man aldrig får barnvakta länge? En timme, är i och för sig bättre än ingenting. Man får vara glad för det lilla.

I morgon ska jag åka och hämta Carlos vid 11.00. Vi ska mysa, åka bil, gå på promenad, hälsa på mormor och bara ha det bra.
Sova strax har bestämt mig för att jag ska sova bra i natt. Hoppas det funkar.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar