13 januari 2015

ToppenDag

Hade en ganska okej natt på jobbet. Blev en del spring mellan rummen hos två oroliga själar. Men framåt fyratiden blev det lugnt då John Blunds sömnsand äntligen verkat gett resultat.
Var snorhalt när jag åkte hem och det höll på att bli en praktvurpa när jag skulle ta mig från bilen och in.
Läste på Aftonbladet att Örebro Sjukhus hade enbart idag haft 84 frakturer, vilket måste ses som ett rekord. Mycket gips att vispa ordning där.

Sov gott till 14.00, Erika sällskapade med lilla terroristen så jag fick sova ostört, så skönt! 
Emilie,Stella och Fransosen kom och hälsade på en stund. Stella somnade och Carlos tuggade ben medans mamma Emilie tog med sig Erika till Willys.

Stor viktig dag idag! 
Lilla Stella har fått smaka gröt och lite äppeldessert för första gången. Herregud, vad vi fnissade! 
Så himla söt och hon visste liksom inte hur hon skulle hantera gröten i munnen. Kom ut det mesta. Desserten ryste hon och grinade illa när den kom in i munnen....läskigt. Som tokig fotoälskande mormor så gick kameran varm under hela händelsen. Detta måste förevigas, först måltiden det är stort!

Blir ingen visning av kladdigt grötbarn just nu. Erika håller som bäst på att hjälpa mig lägga över alla mina bilder i datorn till en extern hårddisk och det tar tid........hade 27 353 bilder. Bra jobbat på knappa fem år som jag haft min älskade lilla Mac Book i min ägo. Just ja, jag älskar att ta bilder på allt och alla, det känner ni redan till.
Är lite rädd att mina bilder ska försvinna om en eventuell (Gud förbjude) datakrasch skulle inträffa.  

Snart jobb igen hoppas natten blir hyfsad lagom.

Hej då!






2 kommentarer:

  1. Det här typsnittet är mycket bättre, lättare att läsa! Varför har detta inlägg ett annat typsnitt? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vette sjutton varför det ändrades helt plötsligt. Detta inlägg skrev jag på Ipaden, men det gör jag ju ibland. Mysko!

      Radera