6 januari 2015

FyraVackraMånader



Stor, viktig dag idag! Stella fyller fyra hela månader och det måste såklart firas.
Stack i väg på förmiddagen till vad jag trodde Toys r´ us eller hur fasen det nu stavas....den där i alla fall på Barkarby Outlet, men icke, den butiken var igenbommad och skulle tydligen öppna någon annanstans. Läste inte så noga på skyltarna utan åkte vidare till LekMerbutiken istället.

Blev två små paket till Marängen som jag hoppas hon blir glad för. Svårt att hitta något roligt, som helst låter på 4 månadersavdelningen.
Men sen...från 6 månader, då jäklars blir det pling, plong, rassel, brak, tut och blinkande. Kul!
Har redan tittat ut vad jag ska köpa då. Kanske ett trumset?

Annars så fördriver jag den här röda dagen med lite bakning, dra på trissor! Brukar inte vara min favoritsysselsättning direkt, men förr för länge sen då bakade jag mycket och tyckte faktiskt det var kul.
I dag är det förstås också kul, det är ju till Stellas dop och då gäller det att vara noggrann och precis.
Tror jag lyckas...än så länge. Men sen kom Rudolf hem och skulle börja fixa lunch och trängas med mig i vårt trånga kök. Då la jag ner och får göra resten en annan dag.


Ska åka till Stella snart och överlämna paketen och pussas lite. I natt är det dags för jobb igen, fast den här gången på avdelningen på nedre plan. Känns så mycket roligare och sen så ska jag ha en trevlig människa som jag gillar som ska gå intro också. Blir skitbra!



1 kommentar:

  1. De har nu flyttat till nya outlet, vid Panorama butiken och de andra butikerna. Tänkte det kan vara bra för mormor att veta! ;)

    SvaraRadera