3 januari 2015

NyNäShAmNPåBeSöK


Idag har vi haft det skoj! Gick väl upp en aningens för tidigt kanske men det tar jag igen i morgon.
Det vankades släktbesök ända från Nynäshamn. Madeleine och hennes två döttrar Emma och Ronja var sugna på lite Stellagos. Emma och Ronja är således sysslingar med Stella kom vi på, eller var det pysslingar, bryllingar....? Emilie och Madde är kusiner då borde deras barn bliva sysslingar, eller?

Och visst...blev det gos med barnet men inte till en början då hon var lite lätt skeptisk till Madeleine och underläppen började darra. Så himla gulligt! Har aldrig sett henne göra så tidigare utom en gång i julas då jag drog i gång min spelande och dansande Harrodstomte. Den var lika otäck som Madeleine tydligen.
Men sen framåt kvällskvisten då "läskiga tanten" gjorde lite roliga-pirr-i-magen-övningar i kombination med vacker sång så blev det så mycket roligare med gurglande skratt och härliga leenden. 

Jag bjussade gästerna på en tacogratäng med sallad och sedvanliga tacotillbehör. Missbedömde som alltid och vi har tacogratäng för flera dagar framåt. Grattis Rudolf, du som verkligen älskar denna märkliga alldeles för moderna maträtt kommer få den serverad även i morgon...moahahahahaha.

Snart jobb igen, vilade 10 minuter det får räcka. Trevlig lördag på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar