7 januari 2015

SömnBristFastEnfärgad




I dag har jag varit dum mot mig själv, slarvat med sömnen...IGEN! Måste sluta med det och tänka på min hälsa och mig själv.
Hade en tid hos min frissa bokad 9.00 i morse inte så smart vald tidpunkt med tanke på att jag jobbat i natt. Men grejen är den att det var den enda tid hon hade denna vecka och jag vill inte på något sätt vara gråhårig och trist på lördagens dop. Enfärgad och hopp om en smula mindre trist är roligare.

Gick bra i alla fall även fast jag höll på att somna under schamponeringen. Väl hemma vid 11.00 och då var det morsning och goodbye.
Somnade bums och vaknade 16.15 av att lilla maken kom hem. Allaredan? Hade det hänt något? Varför blir jag alltid så orolig och tror att något har hänt när han kommer för ovanlighetens skull hem lite tidigare? Har någon dött? Har du fått sparken? Har du sågat av dig handen? Är du sjuk? 

Han skulle bara svida om till civila kläder för att sedan åka och handla nya. Någon ny skjorta och slips inför lördagen ville han kosta på sig.
 Jag somnade om en stund och nyss kom han hem igen med en stor Dressmannpåse i näven och ett halvfånigt leende på läpparna. Sånt där leende som han alltid har när han är lite halvnöjd...
Två fina skjortor, två byxor och tre slipsar för det ynka priset 1500:-
Slipsarna var han mest nöjd med, 3 för 150 spänn, mellandagsrean pågår fortfarande tydligen.

Tur att jag har honom, nu står han i köket och fixar middagen medans jag försöker vakna till liv med tredje koppen kaffe.

Jobb i natt igen sen kommer det två dagar av full-sprutt-karaktär. Det ska bakas mera, hämtas nyckel till Brunnagården, slå in paket, kanske hjälpa Emilie om hon behöver hjälp med något, eventuellt passa barnbarnen på fredag en stund, handla och hinna umgås med mamma, hinna andas m.m.

Kommer gå galant allting, har redan satt upp ett körschema i skallen, första punkten är 11.45 i morgon då nyckeln ska hämtas. Aj då, blir slarv med sömnen i morgon också ser jag...









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar